amway katalog

1994 yılında Amway Global ailesine katılıan Amway Türkiye 20 yıla yakın bir süreden beri başarısını sürdürmektedir. Amway yapmış olduğu kampa ve fırsatlar kendi işini kurmak isteyen girişimcileri destekliyor, motive ediyor ve onlarla bir takım oluşturuyor. Amway Türkiye merkez ofisi izmir olup, tüm siparişlerin dağıtımının gerçekleştirildiği 2 bin 400 metrekarelik bir dağıtım merkezi bulunmaktadır. Amway Türkiye de her biri birbirinden farklı kullanım alanları olan ürünlerin satışını yapmaktadır. Bakım ürünlerinden, temizlik ürünlerine, ev teknolojisi ürünlerinden, kişisel bakım ürünlerine kadar her türlü ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Amway sizlerin daha iyi bir hayat yaşaması için her gün çalışmalarına devam etmektedir.Geleceğe yönelik ürünler ve olanaklar sunan firma insanların kendi potansiyellerini keşfetmeleri ve hedeflerine ulaşmaları için geliştirdiği program sayesinde ev konforunda girişimci olma ve gelir kazanma imkanı sunmaktadır. Sizlerde Amway ürünleri hakkında bilgi sahibi olmak yada satın olmak istiyorsanız Amway Katalog ürünlerini incelemenizi tavsiye deriz.













İstanbul Amway Plaza 2011 Temmuz ayında açılmıştır. Amway Plaza, bütün Amway serbest girişimcilerine kullanım amaçlı tasarlanmış modern bir iş yeridir. Toplu taşıma araçları ile Amway Plaza’ya rahat bir şekilde de ulaşabilirsiniz.

ADRES Barbaros Mahallesi Halk Caddesi No.49 
Batıataşehir 34746 Istanbul, Turkey 
Tel: +90 (216) 2912900-06 
Fax + 90 (216) 2912907 

ÇALIŞMA SAATLERİ 
Salı-Pazar: 12:00-21:00 
Katalog satışı : 
Salı-Pazar: 12:00-20:30





Hiç yorum yok :